Prečo je vo vašej firme alebo domácnosti nevyhnutné ozónové čistenie?

Baktérie a iné mikroorganizmy, ako aj zápach síce voľným okom nevidíme, avšak majú veľkú moc nad naším zdravím či komfortom. Kde čistiace prostriedky nestačia, prichádza na rad ozónové čistenie vzduchu. Zapáči sa to aj vám!

 

Ozónové čistenie vzduchu je 100 % prírodné

Predstavte si, koľkokrát si doma alebo v zamestnaní niekto kýchne. Koľkokrát chytíme po druhom človeku kľučku alebo vodovodnú batériu alebo sedíme na tej istej sedačke ako naše domáce zvieratá. Priestormi sa však nešíri len vôňa z jedál a nápojov, ale často dýchame aj peľové alebo prachové častice, výpary z plesní. Zvlášť alergici a astmatici by o tom vedeli písať romány. V období alergií je na nezaplatenie posedieť si bez slzenia, upchatého nosa, kašľania alebo kýchania. Veľmi nepríjemné vône v ovzduší vedia tiež zabezpečiť okolité textílie, málo vetrané či neupratané priestory, domáce zvieratá alebo menej často vynášané odpadkové koše. A keďže vieme, že aj vôňa má vplyv na to, ako sa cítime a aké pracovné výkony podávame, je priam nevyhnutné sa okrem čistenia viditeľných nečistôt zamerať aj na čistenie vzduchu. 

Premýšľate ekologicky? Zaiste vám napadlo, ako ovzdušie doma alebo v kancelárii vyčistiť tak, aby ste pri tom nemuseli používať zdraviu, prírode a pokožke škodiace chemikálie. Ak hľadáme 100 % účinný prostriedok, väčšinou pri jeho používaní treba využívať ochranné rukavice, pretože je agresívny. Dá sa to však aj inak. Ozónové čistenie vzduchu je presne ten prostriedok, ktorý hľadáte. Úplne prírodný, neškodiaci zdraviu ani prírode, s dlhodobým účinkom. Ak priestory vyčistíte ozónom, môžete sa spoľahnúť nielen na čistý vzduch, ale aj voňavé textílie a okolité povrchy. Ozón zabije baktérie a mikroorganizmy na stenách, v čalúnení, v ovzduší, skrátka všade, a účinkuje aj niekoľko dní. Alergici a astmatici ocenia, že zbaví vzduch alergénov. 

 

Ako to funguje

Ozón je molekula s tromi atómami kyslíka, ktoré majú mimoriadne dezinfekčné účinky. Poradí si s čistotou vzduchu, vody i okolitých povrchov. Preniká vo veľkej hĺbky a je 50-násobne účinnejší ako chlór, a navyše bez zápachu. Keď sa ozón rozloží na dvojatómový kyslík, nemá žiadne nepriaznivé účinky na živé organizmy. Vedci odhalili až 99,9 % úspešnosť v ničení baktérií, vírusov, roztočov, hmyzu, hlodavcov alebo plesní. Ozónovým čistením získate okrem zdravotne vyhovujúceho ovzdušia takisto čerstvý vzduch v priestore – či ide o cigaretový dym, starý nábytok, plesne, domáce zvieratá, zápach z varenia, športových aktivít, zápach chemikálií, ozón ho spoľahlivo odstráni. Je netoxický, bezpečný k prírode i zdraviu živých organizmov, nespôsobuje alergické ani dýchacie problémy. Po ošetrení ovzdušia ozónom jeho čistiaca schopnosť pretrváva aj niekoľko dní po aplikácii a stále je schopný poradiť si s roztočmi či nepríjemnými vôňami. 

Čistenie ozónom sa deje pri zatvorených oknách, bez prítomnosti ľudí, zvierat a rastlín. Po 30 minútach sa môže do miestnosti vojsť a aspoň na 5 minút sa vyvetrá. Každý priestor si žiada inú intenzitu ozónového čistenia, či ide o firmu, alebo domácnosť. Nechajte si u nás vypočítať cenovú ponuku na ozónové čistenie priestorov a nebojte sa doma ani v zamestnaní zhlboka nadýchnuť. Vďaka skvelej hygiene ste tu v bezpečí. 

Objednajte si ozónové čistenie teraz.

 

Prečo je vo vašej firme alebo domácnosti nevyhnutné ozónové čistenie

Upratovanie
firiem

Upratovanie
domácností

Generálne upratovanie a umývanie okien

Tepovanie

Ozónové čistenie, parné čistenie a dezinfekcia