Aké ekologické a prírodné produkty je vhodné použiť pri upratovaní?

Upratovanie domácnosti je bežná činnosť, ktorú vykonáva každý aspoň raz za týždeň. Dôležité je pritom myslieť aj na čistiace a dezinfekčné produkty, ktoré používate. Ideálne je, ak sú ekologické a založené na prírodnej báze. Prečo by ste mali používať práve takéto prípravky a aké sú bežne dostupné?

Ak si chcete zaobstarať vysoko kvalitné a efektívne produkty na upratovanie, neváhajte investovať do vyššej kvality, určite sa to oplatí. V každom prípade by ste mali myslieť aj na tú ekologickú stránku a teda zaobstarať si produkt, ktorý bude šetrný k životnému prostrediu. Možno by ste neverili, no existuje spektrum čistiacich prípravkov, ktoré sú založené na prírodnej báze a zároveň vynikajú vysokou efektívnosťou.

 

Sila spočíva v zložení

Pri výbere prírodných a ekologických prostriedkov vhodných na upratovanie myslite vždy na samotné zloženie. Práve v ňom totiž spočíva celá sila účinnosti a efektívnosti. V porovnaní s klasickými čistiacimi prostriedkami tie prírodné neobsahujú žiadne chlóry, ropné deriváty, konzervanty či neurotoxíny. Zároveň sú však mimoriadne účinné, šetrné k životnému prostrediu a čoraz viac sa dostávajú do popredia. 

 

Prostriedky na viacero povrchov

Čo sa týka prírodných a ekologických produktov, neexistuje jeden univerzálny, ktorý by bol vhodný na všetky povrchy. Preto na to pri výbere a samotnom používaní vždy myslite. Ak budete používať prírodný produkt na konkrétny povrch, na ktorý je určený, predĺžite tým jeho životnosť, a to skutočne výrazne. Je to aj vďaka tomu, že takéto ekologické prípravky neobsahujú žiadne škodlivé látky, ktoré by mohli daný nábytok alebo povrch nejakým spôsobom poškodiť. 

 

Tieto prírodné produkty sa oplatí použiť!

Aj vás zaujíma, ktoré konkrétne produkty sú ideálne v rámci čistiacich prípravkov? Napríklad, na podlahy alebo kachle je výborným riešením sóda bikarbóna. Ak potrebujete odstrániť zápach alebo nečistoty v podobe škvŕn, použite citrónovú šťavu. 

Nezabúdajte: Na kuchynské dosky, toalety a umývadlá je vhodný eukalyptový olej. Má antibakteriálne a dezinfekčné účinky, vďaka ktorým dokáže odstrániť všetky nečistoty a patogény z povrchu.

 

Vaskomfort vám poradí!

Ak nechcete strácať čas upratovaním, ste zaneprázdnení a jednoducho potrebujete dokonale upratať svoju domácnosť alebo miestnosť v práci, rezervujte si termín upratovania. Medzi jej služby patrí aj poradenstvo pri výbere správnych čistiacich prostriedkov. Vďaka tomu budete upratovať pomocou kvalitných produktov, čo rozhodne oceníte.

Váš Komfort ponúka upratovanie v Bratislave, Pezinku alebo Senci. Ak potrebujete pomôcť s výberom kvalitných čistiacich prostriedkov, neváhajte kontaktovať túto firmu aj vy. 

 

Upratovanie v Bratislave a Pezinku

Upratovanie
firiem

Upratovanie
domácností

Generálne upratovanie a umývanie okien

Tepovanie

Ozónové čistenie, parné čistenie a dezinfekcia