Udržte hygienu vo firme v perfektom stave vďaka profesionálnym službám

Bez ohľadu na to, či máte firmu s pár zamestnancami alebo vediete prevádzku s väčším počtom ľudí, základom dobre fungujúceho pracovného prostredia sú nielen dobré medziľudské vzťahy, ale aj perfektná hygiena. Bez profesionálneho upratovania sa nezaobídete v žiadnej prevádzke.

 

Nechajte to na nás

Keď sa v pracovnom prostredí stretnú čo i len dvaja ľudia, každý z nich si doň prináša vlastné zvyklosti, aj čo sa týka udržiavania poriadku. Pre niekoho je samozrejmé mať v poriadku pracovný stôl aj jeho okolie, kým iný nedá dopustiť na organizovaný chaos. Ak navyše firma disponuje vlastnou kuchynkou a hygienickými zariadeniami, i tu sa môžu prejaviť temné stránky vašich zamestnancov. Nie každý po sebe umyje riad a vyčistí pracovnú dosku či povrch jedálenského stola, nie každý si dá tú starosť, aby bolo na toalete vždy doplnené mydlo a iné hygienické potreby. Aby sa vždy nemusel nájsť obetný baránok, ktorý prevezme všetky tieto starosti na svoje plecia, nechajte upratovacie služby na nás. 

Vaši zamestnanci majú dosť vlastnej práce a nezaslúžia si okrem vlastnej domácnosti viesť ešte aj tú firemnú. Profesionálne upratovacie služby si viete dohodnúť na ktorýkoľvek deň v týždni a s rozsahom prác, ktoré vám vyhovujú. Ak nepokladáte za nevyhnutné denne vydezinfikovať toalety, dohodnite si ich čistenie dvakrát do týždňa. Potom sú tu činnosti, ktoré treba vykonávať denne, aby sa ľudia cítili v zamestnaní komfortne. Patrí sem vynášanie odpadkov, čistenie podlahy či upratovanie kuchynky. Nechajte si u nás poradiť, na čo všetko zamerať vo firemnom prostredí pozornosť.

 

Ako má vyzerať hygiena vo firme

Vo vašej firme si denne podá ruku s kľučkou množstvo ľudí. To, či je v nej poriadok, sa postará o prvý dojem u každého zamestnanca alebo klienta. Vždy preto dbajte na čistotu vstupných priestorov. Dvere bez šmúh vyzerajú reprezentatívne, rovnako ako čistá podlaha a vyprázdnené odpadkové koše. Hygienické zariadenia by mali byť čisté, s čím súvisí aj vôňa v daných priestoroch. Vďaka profesionálnym upratovacím službám sa nestane, že sa vaši zamestnanci alebo kolegovia budú báť navštíviť toaletu alebo sa nedostanú k hygienickým prostriedkom. 

Ak sa zamestnanci stravujú v kuchynke, upratovacie služby sa postarajú o jej čistotu deň čo deň, s vlastnými čistiacimi prostriedkami. Postarajú sa tiež o čistotu kancelárskych priestorov, predajní, ale aj skladov. Majú pomôcky a čistiace prostriedky na akúkoľvek upratovaciu službu, či ide o leštenie podláh, umývanie okien, alebo tepovanie kobercov. Ak od týchto činností odbremeníte vlastných zamestnancov a nebudú musieť po pracovnom dni ostávať dlhšie len preto, aby prevádzku upratali, zabijete dve muchy jednou ranou. Nielen sa pričiníte o to, že budú spokojnejší so svojou náplňou práce, ale takisto sa zvýšením hygienického štandardu postaráte o to, že bude vo firemnom prostredí oveľa nižšia chorobnosť. Tú zabezpečia aj špeciálne prístroje určené na dezinfekciu ovzdušia. Obráťte sa na nás a my vám navrhneme optimálny upratovací program. Cítiť sa v zamestnaní pohodlne a bezpečne ako doma je dnes veľká výsada.

Mám záujem o upratovanie firiem.

 

 

 

Upratovanie domácnosti a firiem. Váš Komfort.

Upratovanie
firiem

Upratovanie
domácností

Generálne upratovanie a umývanie okien

Tepovanie

Ozónové čistenie, parné čistenie a dezinfekcia